luni, 25 iulie 2016

Petreceri tematice copii





Se pune adesea problema tipului de petrecere pe care doriti sa o organizati pentru micutul dumneavoastra. Oare este aceasta suficient de spectaculoasa ? Oare exista acel element de unicitate al carui scop este de a schimba tipicul petrecerilor pe care atatia copii le-au tot avut ? 

Ei bine, va aducem la cunostinta conceptul ( de care cu siguranta ca ati auzit si inainte ) de petrecere tematica. Firma noastra de animatie pentru copii organizeaza cele mai interesante si mai laudate petreceri din tot Bucurestiul si Ilfovul, fiind recunoscuti si apreciati. 

Asadar, care este scopul si de ce ar trebui sa optati pentru o petrecere tematica in locul unei simple petreceri cu unul-doi animatori ?

In primul si in primul rand, o petrecere tematica vine cu mult mai multe oferte la pachet. Aveti de-a face cu aducerea la viata a unei pasiuni a micutului sau micutei dumneavoastra. Spre exemplu, acesta este absolut indragostit de Spider-man. In momentul in care pana si cel mai mic detaliu, de la pahare pana la decoratiuni, toate vor avea sigla lui Spider-man, atunci va iesi la iveala munca migaloasa, atentia oferita si, bineinteles, petrecerea va avea un mai mare succes. 

In al doilea rand, in momentul in care este vorba despre o tematica anume, petrecerea este privita dintr-un alt punct de vedere. Este unica, este inedita, este ceva neasteptat. Veti face senzatie si, dincolo de asta, veti avea niste amintiri de neuitat. Trebuie luat in calcul scopul principat pentru care organizati acest eveniment. Anume: este vorba despre ziua unei fetite si doriti sa ii aduceti in viata reala lumea de basm Disney ? Ei bine, va putem oferi petreceri tematice cu printesele preferate ale micutei dumneavoastra, de la Belle, Aurora, Mica Sirena : Ariel, Cenusareasa, celebra Alba-ca-Zapada, si printesele de culoare Disney precum Pocahontas, Tiara. Cu alte cuvinte,va aducem in fata ochilor lumea basmelor. Daca este vorba, in schimb, de un baietel, el are la dispozitia sa lumea Marvel, aceea a super eroilor care il vor inveseli si ii vor oferi lectii de viata. Avem o gama variata de personaje, printre care se regasesc : Super man, Spider man, Iron man, Piratul Jack Sparrow, Darth Vader si multi, multi altii. 

Ce face, totusi, diferenta exacta intre o petrecere tematica si una simpla ?

Este vorba despre pregatirea si munca pe care o depun animatorii. Veti avea parte, in cadrul petrecerii tematice, de decoruri extraordinare si foarte placute, precum : ghirlande, servetele cu personajul respectiv, invitatii vor purta, la randul lor, costumele specifice basmului respectiv, vor avea parte de jocur interactive, karaoke, face painting, chiar si de o masina electrica de facut baloane de sapun, mini-atelier de facut bijuterii handmade, toate in ritmul unui fond muzical adecvat, in ton cu petrecerea. 

In momentul in care optati pentru o petrecere mai elaborata, sansele de a-i face pe micuti sa patrunda in lumea de basm mult cautata sporesc semnificativ. Nu doar ca acestia se vor arata incantati si uluiti de tot ceea ce au trait, dar le vor ramane si foarte multe amintiri frumoase. In plus, chiar si dumneavoastra stiti care este farmecul unei ocazii in momentul in care are o tematica. Este vorba despre scopul si insemnatatea pe care o atribuiti acelui eveniment. Brusc, de la o simpla petrecere, evolueaza la a deveni ceva special si inedit. Atentia deosebita si migala organizatorilor este la dispozitia dumneavoastra oricand, contra unui cost avantajos, specific firmei noastre ce organizeaza petreceri pentru copii. 

Fiind vorba despre un numar mai mare de invitati, acestia impun instantaneu un numar tot atat de mare de solicitari. Unui singur animator ii va fi foarte dificil sa reuseasca sa indeplineasca dorintele tuturor micutilor, desi va face tot ce ii sta in putinta pentru a ii multumi. In clipa in care are langa el mai multi animatori, doi-trei, spre exemplu, coordonarea se va realiza la un nivel mai usor, mai facil, in asa fel incat petrecerea va fi cu mult mai reusita. 

Dintre ce tematici puteti alege ?

Daca petrecerea se adreseaza unui grup de fetite, puteti opta pentru o petrecere Disney. Animatoarele noastre profesioniste vor face spectacol, purtand costume identice cu cele ale personajelor autentice. Pachetul pentru o petrecere tematica este foarte tentant atat prin oportunitatile pe care le ofera, cat si prin felul in care leaga spectacolul si incanta copilasii.                                                                                              
Insa, daca este vorba despre niste baietei, ce ziceti de o petrecere cu super eroi, in cadrul careia acestia vor vana rau facatori, dezlega mistere, porni in cautarea banditilor si lupta pentru dreptate.
Cu toate acestea, daca aveti un eveniment mixt, in care trebuie sa satisfaceti atat dorintele fetitelor, cat si ale baieteilor, va sugeram, spre exemplu, o petrecere tematica Oraselul Lenes, cu Stefania si Sportacus, in cadrul careia micutii vor invata despre importanta unei vieti sanatoase, dar se si vor distra copios. 

Mai multe de atat, puteti adauga acestui pachet mancare precum popcorn, vata de zahar, gustari incantatoare, oglinzi de carnaval, o scena pe care animatorii nostri vor face show, vor dansa si canta alaturi de copilasii dumneavoastra, o saltea elastica – raiul copilariei - , dar si nenumarate jocuri gonflabile.

Pana la urma, scopul oricarui eveniment unic este de a-l face fericit pe sarbatorit, si o data in viata aveti parte de asa ceva, asa ca, de ce sa nu optam pentru ceva cu adevarat memorabil si special ? In ciuda faptului ca serviciile noastre sunt renumite si apreciate, preturile pe care le abordam sunt accesibile si avantajoase, intrucat ne gandim la clientii nostri si la doleantele acestora.
Nu numai ca o petrecere tematica ii va bucura pe micuti si le va aduce zambetul pe buze, dar ii va face sa retraiasca cu succes atmosfera din desenele lor animate preferate, numai ca de data aceasta lucrurile se intampla in viata reala ( lucru absolut spectaculos ). Nu ezitati sa ne contactati, intrucat suntem la dispozitia dumneavoastra, mereu pregatiti sa va bine dispunem. Alegeti cu atentie tematica potrivita, si, nu in ultimul rand, aveti certitudinea ca animatorii nostri vor avea grija de micutii dumneavoastra. Alegeti cu incredere Ursulla.ro, mai multe detalii gasiti aici:

2 comentarii:

  1. Buna seara, suntem cei mai buni in domeniul animatiei si ursitoarelor de botez, de ce spunem asta ? datorita recomandarilor date de clientii nostri ! intra si convinge-te pe site-ul : http://petrecerimagice.ro/ce-spun-parintii-despre-petrecerile-noastre/

    RăspundețiȘtergere
  2. sau ne puteti gasi pe site-ul http://www.petrecerimagice.ro/

    RăspundețiȘtergere