luni, 25 iulie 2016

De ce sa optati pentru o petrecere cu animatori ?






Se apropie ziua de nastere sau de nume a micutului dumneavoastra, si cu siguranta ca doriti sa ii organizati ceva deosebit. V-ati saturat pana peste cap sa ii duceti la vreun restaurant sau in vreun parc deoarece parca atmosfera nu este satisfacatoare, parca cei mici nu se simt suficient de bine si nu au parte chiar de spectacolul pe care il merita ? Ei bine, aici apare oportunitatea de care puteti profita si care va poate ajuta in aceasta problema. Petrecerile organizate de firma noastra de animatie pentru copii sunt recunoscute peste tot in Bucuresti si in Ilfov. Mai mult de atat, acestea se remarca prin profesionalism si atentie, daruire, animatori de buna calitate, atent instruiti, rabdatori cu micutii dumneavoastra. 

De ce sa optati pentru o petrecere cu animatori ?

Cu siguranta ca v-ati pus aceasta problema, anume, de ce sa chemati pe cineva pentru a tine un spectacol pentru cei mici ? Oare chiar este atat de placut si chiar merita efortul ? Din critica pozitiva pe care am primit-o de-a lungul timpuli, tindem sa va raspundem la aceasta intrebare cu un « Da » vertiginos. Este, intr-adevar, mult mai spectaculos si atmosfera se schimba radicat in momentul in care aveti de-a face cu cineva instruit sa ridice moralul micutilor dumneavoastra.
Fiind vorba despre petreceri speciale si de buna calitate, avem o gama variata de personaje din care puteti alege. 

Ce personaj se potriveste pentru petrecerea dumneavoastra ?

In functie de sarbatorit si de pasiunile acestuia puteti alege personajul ideal. Spre exemplu, daca este vorba despre o fetita,atunci poate ca aceasta se va da in vant dupa printesele Disney, precum Cenusareasa, Alba-ca-Zapada, Belle, Aurora, dar si multe alte printese exceptionale pe care animatoarele noastre le vor impersona cu foarte multa pricepere. In schimb, daca este vorba despre un baietel, atunci poate ca ar trebui sa va ganditi la un super erou, precum Superman, Batman, Spiderman. In cazul in cadre doriti sa satisfaceti atat dorintele si pasiunile fetitelor, cat si ale baieteilor, puteti opta pentru Sportacus si Stefania, sau Daphne si Scooby-Doo, simpaticul catelus vorbitor care rezolva mistere impreuna cu gasca sa si, de ce nu, ce ziceti de un adorabil Minion ?
Mai mult, dincolo de invitati si de preferintele lor, in mod pricipal trebuie sa tineti cont de micutul dumneavoastra si de doleantele lui, alegand un personaj care il reprezinta si care il va bnedispune si ii va face aniversarea de-a dreptul memorabila. 

Ce presupune actul de animatie ? 

In primul rand, este vorba despre experienta si despre munca investita in aceasta meserie. Lucrul cu copiii nu este usor, deoarece acestia sunt incredibil de capriciosi si este dificil sa aiba atentia sustinuta pentru un timp indelungat. Se plictisesc repede, nu se supun unor conventii, sunt liberi prin varsta de care o au, in asa fel incat, in calitate de animator trebuie sa dispui de multa atentie si rabdare. Aceste doua calitati se dobandesc in timp. 

Daca aveti o petrecere cu foarte multi invitati, trebuie sa tineti cont de faptul ca un singur animator nu poate sa se ocupe de absolut fiecare copil in parte si nu ii poate oferi atentia pe care o doriti, din simplul fapt ca este imposibil ca un singur om sa se imparta in atat de multe fragmente. Va sugeram,atunci, sa apelati la mai multi animatori, spre exemplu, sa aveti o petrecere iesita din comun, cu Batman si Alice cea din Tara Minunilor. De ce nu, pana la urma ? Fetitele vor fi innebunite dupa juvenila si neinfricata Alice, care a cazul in gaura sapata de iepure si si-a schimbat viata cu totul, iar baieteii la randul lor vor ramane cu o impresie pozitiva dupa prima lor interactiune cu Batman, impunatorul super erou al carui simbol este liliacul. 

Ceea ce aduce zambetul pe buzele copilasilor si ii face sa se distreze sunt nenumaratele jocuri imaginate de animatori, cantecele tematice, karaoke-ul spectaculos, si la cererea dumneavoastra va putem organiza o etrecere tematica, dar nu numai : puteti avea parte, la un pret avantajos, de o masina electrica de facut baloane, masina de vata de zahar si multe, multe alte oferte tentante. Dincolo de toate aceste aspecte, animatorii nostri atent pregatiti vor intra in pielea personajului dorit, uitandu-si adevarata identitate in timpul in care se dedica complet aniversarii micutului dumneavoastra. Actul savarsit de acesta va fi de o veridicitate incontestabila, in asa fel incat experienta traita nu va lasa de dorit. 

Ce este atat de fascinant la animatorii nostri si motivul pentru care ar trebui sa ii alegeti este acela ca stiu ceea ce fac, stiu care este scopul lor in momentul in care intra in pielea personajului ales, si anume acela de a-l binedispune pe copilul sarbatorit si prietenii acestuia. Trebuie sa tineti cont de faptul ca meseria pe care o practica nu este defel usoara, ba din contra, trebuie sa apeleze la valorile sale. In momentul in care lucrezi cu copiii este necesar sa fii un model pozitiv, intrucat micutii preiau din jurul lor calitatile sau defectele care le vor guverna viata. Utilitatea unui super erou ca protagonist al petrecerii dumneavoastre sau a unei printese, sau a oricarui alt personaj, este aceea ca el reprezinta un model pentru copii dumneavoastra, dand dovada de calitati. Este benefic pentru cei mici sa isi aleaga modele din lumea basmelor, decat din cea viciioasa care este promovata la televizor in lumea contemporana. Astfel, din momentul in care decideti sa apelati la serviciile noastre profesioniste, nu doar ca oferiti copilului dumneavoastra sa aiba o aventura copioasa, dar si sa evolueze placut si frumos. Serviciile noastre va sunt disponibile oricand, contra unui pret avantajos, in asa fel incat profesionalismul se imbina cu accesibilitatea. Nu ezitati sa va faceti micutul fericit, deoarece acesta se afla la cea mai frumoasa varsta : aceea a basmelor si a povestilor, departe de nenumaratele probleme peste care va da in drumul sau initiatic. Totodata, petrecerile noastre pentru copii au primit recenzii pozitive din partea tuturor celor care ne-au solicitat serivciile. 

Alegeti cu incredere Ursulla.ro, mai multe detalii gasiti aici:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu