luni, 25 iulie 2016

Cum sa organizezi o petrecere pentru copii






Se apropie ziua de nastere a micutului dumneavoastra si nu stiti ce surpriza sa-i mai faceti ? Un astfel de eveniment, desi este unul de natura fericita, poate aduce cu sine mult stres si deranj in randul parintilor. De ce ? Pentru ca inseamna responsabilitate si dorinta de a-l face pe cel mic sa se bucure cu adevarat de implinirea varstei. 
Trebuie sa luati, asadar, mai multe elemente in calcul. In primul rand, locatia unde doriti sa organizati petrecerea. Sa fie un restaurant impunator sau un loc de joaca relaxant ? Orice ati alege, acordati mare atentie raportului dintre numarul de invitati si spatiul pe care il aveti. Este incomod ca cei mici sa fie inghesuiti sau, tocmai din aceasta cauza, sa faca zgomot, sa strice diverse chestii ; cu cat locul este mai incapator, cu atat vor petrece mai bine, vor avea spatiu pentru a se misca in voie. Nu va limitati la acest aspect, intrucat este esential. Cu cat mesele sunt mai alaturate, cu atat aer este mai imbacsit si galagia mai mare, iar acest lucru poate deveni deranjant de-a dreptul.

Ganditi-va la numarul de invitati si la tipul de petrecere pe care il doriti. Sa fie putini membri, ca o sarbatoare in familie ? Restrans si comfortabil, sau cu cat mai multi invitati, cu atat mai bine, in asa fel incat sa fie o petrecere in toata regula ? Daca optati pentru un numar foarte mare de invitati, luati in calcul faptul ca acestia isi pot aduce copiii cu ei, si e nevoie de mai mult spatiu. Totodata, copilul dumneavoastra va fi mai mult decat incantat sa isi petrecere aniversarea inconjurat de prietenii sai sau de oameni care au aceeasi varsta cu el, asadar, nu aveti cum sa dati gres la capitolul fericirii micutului. 
Mai departe, urmeaza entertaining-ul. Aici apare firma noastra de animatie pentru copii, care va poate incanta cu servicii de calitate la un pret avantajos. Va putem oferi o gama variata de personaje pe care animatorii nostri le vor intertrepreta cu mare placere. Este vorba despre printi si printese, personaje Disney, super eroi fantastici, personaje din desene animate de pe Cartoon Network sau pur si simplu creaturi mitologice/din folclor : vampiri, zane,varcolaci, fatome, zombie, si multi, multi altii. 

Spectacolul de animatie pentru copii este cu atat mai bun cu cat numarul de animatori este mai mare. Ganditi-va ca un singur animator face fata cu greu unui numar mare de copii. Este esential ca fiecare sa fie multumit, astfel ca doua sau chiar mai multe personaje vor fi pe placul tuturor micutilor. Va putem sari in ajutor cu o echipa de cameramani profesionisti care vor imortaliza acest moment, in vreme ce dumneavoastra va puteti relaxa si bucura la fel de bine de aceasta sarbatoare. Nu v-a incomodat pana acum sa stati si sa il filmati pe cel mic, sau sa va chinuiti sa surprindeti fotografia ideala in care fericirea i se citeste pe chip ? Acum noi putem face asta pentru dumneavoastra, iar calitatea este de necontestat, avand in vedere ca asta este meseria noastra. Mai mult, va putem oferi si o fantana de ciocolata, atractie principala pentru cei mici, masina de facul vata de zahar, sistem de karaoke, trambuline, toate acestea la un pret avantajos. 
Trebuie sa va ganditi la cel mic si la ce si-ar dori el. Daca este o fetita, atunci mai mult ca sigur ca ar fi in al noualea cer sa intre intr-o incapere care arata ca salonul unui castel rupt din basme, ea la randul ei urtand o rochie lunga, satinata, in culori vii, tineresti. Mai mult ca sigur ca isi va aminti cu placere de aniversarea ei, moment in care a avut ocazia de a deveni printesa. Nu ezitati in a opta pentru o petrecere tematica, intrucat acest eveniment face intotdeauna spectacol. Atentia pe care echipa noastra de animatie o acorda detaliilor este remarcabila, astfel ca nu aveti de ce sa va ingrijorati. 
Un alt aspect este meniul, si mai ales tortul. Nu vreti ca cel mic sa nu aiba prajitura simbolica cu lumanarile importante ce vor marca cu adevarat aniversarea varstei proaspat-implinite. Traditia aceasta este de neratat, astfel ca tortul trebuie sa fie ceva grandios. Daca aveti un numar mare de invitati, puteti sa optati pentru ceva supraetajat, in asa fel incat va atrage toate privirile si admiratia prietenilor. Meniul trebuie sa fie lejer, dar consistent. Nu va hazardati in a comanda mai multa mancare decat se poate consuma. Veti arunca cu banii inutil. Aveti grija insa ca mancarea sa ajunga si sa fie consistenta. Nu vreti ca mesenii sa plece infometati si nemultumiti. 
Echipa noastra se poate ocupa si de muzica, element chieie al oricarei petreceri. Fara un fond muzical placut, nu aveti cum sa va distrati. Aceasta problema cutreiera prin majoritatea cafenelelor si restaurantelor unde, desi localul arata impecabil, muzica este ingrozitoare, in asa fel incat nimeni nu se poate simti cu adevarat bine. Acest lucru nu se va repeta si la noi, pentru ca vom avea cele mai bune si mai frumoase melodii pe care cei mici vor dansa, se vor distra si vor juca jocuri placute. Meseria de animator nu este una usoara, intrucat copii sunt imprevizibili si greu de stapanit,deoarece acorda atentie in mod fragmentar lucrurilor care ii inconjoara. 
In momentul in care aveti de organizat un eveniment laborios, tindeti sa va pierdeti in detalii si va este foarte greu sa pueti toate ideile cap la cap. Echipa noastra va poate ajuta cu aceasta problema, prupunandu-va alternative tenante si placute si avand grija de toate aspectele. Intr-un astfel de impas nu va sfiiti in a ne apela, caci va vor sari cu placere in ajutor in asa fel incat veti avea parte de o petrecere de neuitat. Serviciile noastre de animatie pentru copii sunt recunoscute peste tot prin Bucuresti si Ilfov, pentru spectacolele de calitate si animatorii foarte buni. Alegeti cu incredere Ursulla.ro, mai multe detalii gasiti aici:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu